Kathy Griffin zlobno napala djecu iz Covingtona; Charlie Kirk uzvratio tweetom

Daily Wire

Screenshot: YouTube/ Jimmy Kimmel Live

U nedjelju ujutro, nakon što je izbio bijes zbog dječaka iz katoličke srednje škole Covington, koji su bili optuženi da su zlostavljali bivšeg marinca američko-indijanskog podrijetla pred Lincolnovim memorijalom u petak, propala komičarka Kathy Griffin (da, ona ista žena koja je ozloglašeno pozirala s odrubljenom glavom predsjednika Trumpa), objavila je tweet koji je bio zlobno usmjeren prema dječacima, napisavši: “Ps. Odgovor škole bio je patetičan i impotentan. Imenujte tu djecu. Ja želim IMENA. Osramotite ih. Ako mislite da vas ti jeb*** ne bi doxxali u trenu, razmislite ponovno.”

To nije bilo dovoljno za Griffin; devet minuta kasnije nastavila je tweetom: “Gle, gle, gle, vidi ovo. Možda bi trebali pokazati ovoj finoj katoličkoj školi kako se osjećate u vezi tretmana njihovih učenika vijetnamskog veterana, američkog Indijanca #NathanPhilips.”

Još joj nije bilo dosta; jedanaest minuta kasnije objavila je ovo: “Imena molim. I priče od ljudi koji ih mogu identificirati i jamčiti njihov identitet. Hvala vam.”

Charlie Kirk, osnivač Turning Point USA, konzervativne neprofitne organizacije, ukazao je na licemjerstvo medija objavivši tweet koji prikazuje ljevičarske prosvjednike kako maltretiraju 71-godišnjeg veterana tijekom Kavanaughovih saslušanja.

Glumac i komičar Terrence K. Williams dao je i svoje viđenje situacije: