KLAVAN: Ljevičari se sjećaju Kinga tako što su ga zaboravili [Satira]

Andrew Klavan

finleyholiday via YouTube

Ovo što slijedi je satira.

Jučer je bio Dan Martina Luthera Kinga, a ljevičarski političari i medijski komentatori raspršili su se po naciji kako bi odali počast vođi građanskih prava obećavajući da će prekršiti sva njegova najdublja uvjerenja.

U govoru Nacionalnoj udruzi ološa ispunjenog mržnjom, CNN-ov Don Lemon rekao je krvožednoj gomili: “Martin Luther King imao je san da će njegova djeca živjeti u naciji u kojoj im se neće suditi po boji kože, već po sadržaju njihovog karaktera, a mi moramo poštovati sjećanje na dr. Kinga tako što ćemo se pobrinuti da ta nacija nisu Sjedinjene Američke Države. Ovdje u Americi mi želimo okončati demoniziranje crnaca učenjem demoniziranja bijelih ljudi kako bismo okončali rasizam njegovim produljenjem u nedogled. Samo tada će san dr. Kinga biti ispunjen tako što će ostati neispunjen, kako bi se Amerika mogla izdići iz mržnje prošlosti svojim potonućem u mržnju budućnosti.

Mogući demokratski predsjednički kandidat i bijesni komunistički glupan, Bernie Sanders, održao je svoj MLK govor skupu Naši životi su bitni, ali vaši nisu, rekavši: “Martin Luther King je rekao: ‘Mržnja ne može istjerati mržnju, to može učiniti samo ljubav’, a ja želim biti siguran da ćemo zapamtiti te riječi njihovim zaboravljanjem u cijelosti. Uostalom, ako vas ja ne mogu nagovoriti da mrzite ljude koji zarađuju mnogo novca u ovoj zemlji, kako ću vas onda uvjeriti da krađa novca pod prijetnjom oružja iznenada postaje moralna ako to činimo svi zajedno. Zapravo, ako ne mogu potaknuti bezumnu mržnju govoreći o ekonomskim besmislicama snažnim glasom punim uvjerenja, možda ćete početi ispitivati moje stvarne ideje, a onda sam nadrapao.”

Demokratska kandidatkinja za predsjednicu, Elizabeth Warren, također je odala počast dr. Kingu izvođenjem američko-indijanskog plesa pokraj njegovog groba, u nadi da će se prestati okretati u njemu .

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.