Gospodar demona jasno vidljiv u senatskoj komori New Yorka kako pozdravlja legalizaciju pobačaja do trenutka rođenja

ALBANY, NY — Dok je Senat države New York glasao za legalizaciju pobačaja do trenutka rođenja, uklonivši tako pravnu zaštitu nerođenim bebama u kasnom terminu i dopustivši da bilo koja osoba s pulsom obavlja usluge pobačaja, svjedoci tvrde da je gospodar demona bio jasno vidljiv na galeriji kako pozdravlja ovu odluku.

“Ovaj lik u tamnom plaštu pojavio se u bljesku vatre te se glasno nasmijao ili tako nešto”, rekla je jedna žena koja je također pozdravila odluku. “Mislili smo da bi možda trebali pozvati osiguranje, ali smo u tom trenutku primijetili da se veseli zajedno s nama, pa smo odlučili da on ne može biti tako loš.”

Gospodar demona svečano je zapljeskao dok su zakonodavci donijeli povijesno zakonodavstvo kojim se dopušta ubijanje ljudskog bića iako on ili ona posjeduju u potpunosti oformljene organe i osjećaju bol.

“Već dugo se zalažemo za to zakonodavstvo”, rekao je zli vladar novinarima nakon sjednice. “To samo pokazuje da ako vjerujete svom cilju, ako dovoljno glasno vrištite o njemu, ignorirate osnovne biološke činjenice i molite se Sotoni, vi također možete navesti ljude da se vesele besmislenom klanju beba.”

Gospodar demona potom je napustio svečani događaj pošto je imao neodgodivih obaveza u sjedištu Planiranog roditeljstva.