KLAVAN: Veliki skok za ženska prava i zlo [Satira]

Ovo što slijedi je satira.

Država New York donijela je zakon kojim se olakšava pobačaj beba tik do samog trenutka rođenja. Governer Andrew Cuomo proslavio je taj događaj osvjetlivši Svjetski trgovinski centar ružičastom, u čast ženskih prava, te crvenom bojom u čast vatre u paklu u kojoj će gorjeti za vjeke vjekova.

Iako su se religijski čelnici usprotivili zakonu na temelju činjenice da je to ravno legaliziranju čedomorstva, Cuomo se požalio da se ponašaju neznanstveno jer svatko zna da bebe ne postaju ljudska bića tako dugo dok ne prođu kroz magičnu vaginu gdje ih vagina vile posipaju svjetlucavom prašinom duginih boja koja im daje dušu. Cuomo je dodao kako će se takvi kasni pobačaji dopustiti samo u slučajevima u kojima bi zdravlje majke moglo poslužiti kao beznačajni izgovor ili dok se ljudi ne naviknu na ideju klanja nezgodne djece nakon čega skidamo rukavice i krvoproliće može početi.

U govoru pred mnoštvom plešućih sjena osvijetljenih sablasnim crvenim sjajem, guverner Cuomo je rekao: “Ovo je veliki korak naprijed u potrazi za ženskom slobodom i apsolutnim zlom. Planiramo nastaviti naše slavlje žrtvovanjem koze u ime sponzora zakona u zamjenu za jamstvo svjetovnog uspjeha, bogatstva i dugog života nakon kojeg slijedi beskrajna muka u plamtećoj jami noći crnog ništavila.”

Cuomovo priopćenje pozdravljeno je uzvicima odobrenja feministica i odvratnih demonskih homonkula … ali, ponavljam se.

S vedrije strane, iako će sada više bespomoćne djece biti legalno ubijeno, ovo je barem prikladan trenutak da pogledam DVD s filmom Gosnell: Suđenje najvećem američkom serijskom ubojici, kojem sam pridonio scenarijem. Bit će objavljen 5. veljače, ali prednarudžbe su ga već učinile bestselerom na Amazonu. On govori istinitu priču o doktoru za pobačaj Kermitu Gosnellu, koji je osuđen za ubojstvo beba i trenutačno se nalazi na odsluženju kazne u zatvoru, nakon koje će biti imenovan glavnim kirurgom države New York.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.