‘Granični zid je nemoralan’, govori politička stranka koja zagovara čedomorstvo

SAD – Naglašavajući da bi barijera na južnoj granici bila sramotna i diskriminirajuća, demokrati su u četvrtak ponovno objavili da bi izgradnja zida na američko-meksičkoj granici bila “nemoralna”, dok su istodobno nastavili veselo zagovarati legalizirano čedomorstvo.

“Trumpov zid je nemoralnost. To je jednostavno okrutno. Amerika je bolja od ovoga”, inzistirala je predsjednica Doma Nancy Pelosi, dan nakon što su predstavnici njezine stranke poticali zakonodavstvo kojim bi se omogućilo ubijanje nerođene djece neposredno prije rođenja, za vrijeme porođaja pa čak i ostavljanja djece da umru nakon što su rođena živa.

Predsjednica Pelosi nadalje je tvrdila da je granični zid nepotreban i da je “jednostavno rasistički”, baš kad su stizale vijesti o najvećoj zaplijeni Fentanyla u povijesti koja se dogodila u Arizoni, dok su pokušaj unošenja 115 kilograma smrtonosnog opioida — dovoljno da ubije 57 milijuna ljudi — zaustavili savezni dužnosnici, koji su novinarima ukazali da je droga bila odgovorna za smrt 20.000 Amerikanaca u 2017. godini.

“Nećemo izdvojiti niti jedan dolar za nemoralan zid, točka”, objavila je Pelosi. “Moramo izdvojiti novac poreznih obveznika u časne i humane svrhe, poput pola milijarde dolara koje svake godine dajemo Planiranom roditeljstvu da ubije 330.000 nerođene djece.”

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.