KLAVAN: Demokrati: ‘Ne smijemo dopustiti da naša KKK prošlost ometa našu infanticidnu budućnost’ [Satira]

Andrew Klavan

Screenshot: YouTube/TIME

Ovo što slijedi je satira.

Infanticidni guverner Virginije Ralph Northam našao se u nevolji jer se pojavio na rasističkoj fotografiji u svom godišnjaku iz medicinske škole 1984. godine. Demokratski guverner, koji vjeruje da bebe treba ostaviti da umru ako ih ne želite, ispričao se zbog fotografije, koja prikazuje jednu osobu u ‘crnom licu’ i jednu u KKK odori. Northam se ispričao zbog fotografije, rekavši: “Od sada, obećajem da ću ubijati bebe bez odijevanja u uvredljive kostime.”

Iako je nejasno je li Northam bio na fotografiji u ulozi pripadnika Klana ili čovjek u ‘crnom licu’, demokrati su brže-bolje osudili ubojicu beba zbog njegovih ludorija u medicinskoj školi. Senatorica Kirsten Gillibrand pozvala je Northama na ostavku, rekavši: “Demokratska stranka je stranka ubijanja djece, a ne stranka Ku Klux Klana. Pa, ajde dobro, također je i stranka Ku Klux Klana, ali ne u posljednje vrijeme. Sada samo radimo ovu stvar ubijanja beba bez plahti na našim glavama. Guverner mora podnijeti ostavku kako bismo mogli prestati biti ometani našom rasističkom prošlošću i ići naprijed u budućnost s dobrim poslom klanja američke djece.”

Drugi demokratski glasnogovornici pokušali su opravdati Northama. CNN je na primjer izvijestio da je Northam republikanac, nadajući se da će to odvratiti krivnju od njegove stranke. Međutim, lukavstvo nije upalilo jer su gledatelji uspjeli identificirati Northama kao demokrata zbog njegove klanovske odore.

Demokrat Cory Booker, koji je nedavno uspio proglasiti svoju predsjedničku kandidaturu bez da je itko primijetio, također je iznio komentar, ali niti njega nitko nije primijetio. Nešto u stilu, ovo je kao “moralni moment” i koliko voli filmove o gladijatorima

Tom Perez, Veliki Zmaj Demokratske stranke, izjavio je na skupu demokrata, također poznatom kao konferencija za novinare: “Doista se osjećam kao da sam uhvaćen u unakrsnoj vatri … i doslovno mislim na križ u plamenu. Hahahaha. Izvinite — to je demokratska šala iz prošlih vremena. Pretpostavljam da je sada nekako neprikladna.”

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.