Austrija: Bijele djevojke nose marame kako bi spriječile maltretiranja muslimanskih migranata

Paul Joseph Watson

Doktor i bivši zastupnik u parlamentu Marcus Fritz rekao je da su bijele djevojke u Beču počele nositi islamske marame kako bi spriječile ulično maltretiranje muških muslimanskih migranata.

Tijekom gostovanja na OE24, Franz je otkrio da u područjima s visokim brojem migranata očevi govore svojim kćerima da nose hidžab kako bi prikrile činjenicu da nisu muslimanke.

“Razgovarajte sa ženama na ulici, razgovarajte s djecom, razgovarajte s mladim djevojkama, ja osobno poznajem očeve koji svojim kćerima, kad dolaze kući u večernjim satina, ako žive na problematičnim područjima, daju marame kako ne bi bile prepoznate kao Austrijanke”, rekao je Fritz.

“U to sam se uvjerio osobno, u 15. okrugu (Beč) to je činjenica”, dodao je, rekavši da su žene u strahu zbog “stalnih mikroagresija” i seksualnih propozicija muslimanskih muškaraca.

Dodao je da se djevojke “sučeljavaju s neugodnim agresijama i stavovima i djevojke i žene se jednostavno boje.”

“To možete vidjeti u populaciji ako radite u društvenoj profesiji poput mene”, napomenuo je Franz, dodajući: “Moramo napraviti jasnu razliku između ukorijenjene populacije i onih koji su tek odnedavno pristigli.”

Priča nosi neke sličnosti s onom njemačkih djevojaka u školama s visokom stopom migranata, koje su također prisiljene nositi hidžabe kako bi izbjegle zlostavljanje.

Kao što smo ranije izvijestili, ravnatelj škole u Frankfurtu rekao je majci, čija je kćer bila zlostavljana od muslimanskih učenika jer je plavuša, kršćanka i nije nosila maramu, da je pokrije hidžabom.

Majka učenice rekla je Bildu da su njezinu kćer muslimanske djevojke zlostavljale do te mjere da ju je “morala izvaditi iz škole radi zaštite”.

“Bila je pretučena i verbalno napadnuta na putu do škole”, rekla je majka, objašnjavajući da je to bilo zbog toga što njezina kćer ima plavu kosu, ne nosi maramu, ima njemačko-hebrejsko ime i kršćanka je.

Kad je ravnatelj obaviješten o situaciji, savjetovao je majku da prekrije svoju kćer hidžabom.

“Vaša kćer ne mora reći da je Njemica. Osim toga, možete joj dati maramu!”, poručio je ravnatelj,