Salvini ljevičarskom aktivistu: ‘Uzmi si 10-20 migranata doma!’

Emma R.

Screenshot: YouTube/Rai

Kad je talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini nedavno održao predizborni govor u gradu Giulianovi, prekinuo ga je ljutiti ljevičarski aktivist koji ga je nazvao “usranim ubojicom”.

Salvini je strpljivo objasnio da financijski dobrostojeći komunisti financiraju ljude koji najviše moralno propovijedaju drugim građanima.

Zatim je ponudio aktivistu mogućnost udomljavanja migranata u svom domu umjesto vrištanja uvreda.

“Molim vas rundu aplauza za ovog gospodina, koji je upravo osvojio 10 migranata za svoj dom. Dajte mi svoje ime, prezime, broj socijalnog osiguranja i poslat ćemo vam 20 migranata za koje se možete brinuti — ručak, marenda i večera”, rekao je.

Salvini je potom pojasnio licemjerje ljevičarskih građana iz srednje klase koji uvijek pozdravljaju migraciju, ali radije izbjegavaju njezine posljedice.

“Što više novca komunisti imaju, više propovijedaju moralnost ostalima”, nastavio je.

Ministar unutarnjih poslova također je dao izravni odgovor na optužbu aktiviste da će biti ubojica.

“Pravi ubojice su ljudi koji su suučesnici krijumčara, koji su dočekali migrante i koji su Sredozemno more pretvorili u groblje na otvorenom”, rekao je.

Naposljetku, Salvini je izjavio kako nikada neće prihvatiti da kriminalni migranti borave u zemlji. Osobno će se pobrinuti da se takvi migranti vrate svojim rodnim zemljama.

Pogledajte: