10 načina na koje vrlo brzo možete drastično smanjiti svoj ugljični otisak

The Babylon Bee

Živjeti ugljično-neutralan život nije uvijek lako, ali napornim radim, predanošću i puno samoprezira, to je izvodljivo.

Evo deset načina na koje možete smanjiti svoj ugljični otisak ovog trenutka:

1.) Ubijte se. To je sigurna strategija kojim biste vaš ugljični otisak napravili što manjim mogućim. Samo se pobrinite da to učinite na ugljično neutralan način, poput bacanja pod Prius.

2.) Ubijte prijatelja ili člana obitelji. Nemojte ubiti samo sebe: uložite dodatni trud kao savjestan građanin koji voli Zemlju. Ubijte što više ljudi kako biste spasili planet!

3.) Reciklirajte svoje knjige Joela Osteena tako da ih upotrijebite kao zaustavljače vrata umjesto da ih spalite. Znamo da je primamljivo spaliti tu kopiju Your Best Life Now koju vam je vaša dobronamjerna baka kupila za Božić prošle godine, ali oduprite se nagonu. Umjesto toga, prenamijenite svoje Osteenove knjige u zaustavljače vrata ili utege za papire.

4.) Napravite pobačaj. Vidi pod broj 2.

5.) Smanjite svoje disanje na jedno svakih 7 minuta. Umjesto sebičnog inzistiranja na disanju svakih nekoliko sekundi, smanjite potrošnju zraka na svakih 6 ili 7 minuta. Kako dodatni bonus, to vam također može pomoću u ostvarivanju koraka #1.

6.) Inzistirajte na tome da vaša crkva koristi ogromni zlatni pehar umjesto rasipničkih plastičnih čaša za pričest. Prosvjedujte ispred kuće vašeg pastora tako dugo dok se ne složi s ovim zelenim rješenjem!

7.) Stavite naljepnicu “Koegzistiraj” na vaš Hummer. Koegzistiraj naljepnice su čarobne. One osiguravaju da će vam biti oprošteno zbog bilo kakvih dodatnih kemikalija koje pumpate u zrak. Zalijepite Koegzistiraj naljepnicu na svoj Hummer ili divovski podignuti monster truck kako biste pokazali ljudima da vam je stalo i pritom istog trenutka zaradite nekoliko ugljičnih kredita.

8.) Napravite alarmistički dokumentarac koji će upozoriti ljude da promijene svoj stil života, dok vi letite privatnim zrakoplovom i živite u skupim vilama. To je već prokušana i dokazana metoda.

9.) Jedite manje Taco Bell. Broj jedan uzrok klimatskih promjena su nuspojave konzumiranja hrane u Taco Bellu. Prebacite se na veganske opcije poput trave ispred vaše kuće ili možda nekih stijena kako biste bili sigurni da činite svoj udio u spašavanju Zemlje.

10.) Zagovarajte razumnu politiku kao što je zamjena svakog automobila u Americi s likom koji vas na svojim leđima nosi do odredišta. Morate podržati veliku vladinu akciju, poput zamjene svakog automobila u Americi s likom koji će vas na svojim leđima nositi kamo god već idete. To je prikladno, zeleno i zabavno! Osim toga, ova mjera kreirala bi milijune radnih mjesta.

Nadamo se da ćete ovaj savjet primiti k srcu, kako bismo mogli uživati u sigurnijem i čišćem planetu s manje ljudi!

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.