‘Zašto su republikanci toliko opsjednuti sa mnom?’ pita se divlje popularna demokratkinja čije ideje prijete uništavanju svega što Amerika voli

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Divlje popularna članica zakonodavstva, koja izgleda spremna preuzeti cijeli liberalni pokret, pitala se u videu objavljenom na njezinim računima društvenih medija u srijedu zašto su republikanci i konzervativci toliko opsjednuti s njom kad njezine opasne socijalističke ideje prijete uništavanju svega što ova zemlja drži dragim.

“Konzervativci su tako potreseni!”, napisala je na Twitteru. “Oni se jednostavno ne mogu nositi s činjenicom da je moja sve popularnija kolektivistička filozofija, koja će srušiti nevjerojatno prosperitetan način života koji su Amerikanci stoljećima gradili, budućnost.”

“Oni se ne mogu nositi s istinom da će moje radikalne krajnje lijeve politike rezultirati smanjenim životnim standardom i povećanom vladinom kontrolom nad svakom minutom njihovih života”, dodala je.

U intervjuu, ona je ponovila te osjećaje, rekavši novinaru da su konzervativci “nezdravo opsjednuti napadanjem moćnih žena koje koketiraju s politikom koja je ubila 100 milijuna ljudi tijekom prošlog stoljeća.”

“To je kao, zar vi momci nemate pametnijeg posla nego stalno isticati da socijalizam ubija ljude?”, rekla je. “Mislim, nisam baš stručnjak u tim stvarima, ali očito je da se republikanci jednostavno osjećaju ugroženi snažnom ženom od boje.”

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.