Ateist koji zahtijeva dokaze kako bi u išta vjerovao, zna za sigurno da je Trump bio u dosluhu s Rusijom

The Babylon Bee

CLIFTON, NJ — Lokalni ateist Michael Kent ne uzima takozvane “činjenice” zdravo za gotovo. Samoproglašeni skeptik, on zahtijeva dokaze za svaku tvrdnju u svojoj beskrajnoj potrazi za istinom.

Također je apsolutno siguran da je Trump bio u dosluhu s Rusijom, iako su višegodišnje istrage donijele malo izravnih dokaza u korist te tvrdnje.

“Ne možete samo tako iznositi divlje tvrdnje o postojanju nekakvog magičnog lika negdje na nebu”, izjavio je muškarac koji tvrdi da je Trumpo bio umiješan u neku vrstu zlokobne Putinove zavjere o uništenju Amerike usprkos dosadašnjem nedostatku dokaza. “Vjerovanje u stvari bez ikakvih dokaza kosi se sa samim znanstvenim istraživanjem.”

Kent je rekao da su ljudi koji slijepo vjeruju u stvari ono što nije u redu s današnjom Amerikom. On je nazvao “slijepu vjeru”, koju prakticiraju milijuni “religijskih ovaca”, kugom nacije.

Kent također zahtijeva da se Trump strpa u zatvor zbog dosluha na temelju “manje-više nikakvih dokaza”.

“Ne vjerujem u Boga — ja sam čovjek od znanosti”, zaključio je prije nego što se vratio na svoj Twitter račun kako bi tweetao pod hashtagom “#Impeach45”.

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.