Nacija koja naziva Trumpa ‘Hitlerom’ zahtijeva oduzimanje sveg oružja iz ruku građana

The Babylon Bee

SAD — Izvori diljem Sjedinjenih Država potvrdili su u petak da je određena skupina građana, koja već dvije godine uspoređuje Donalda Trumpa s Adolfom Hitlerom, počela zahtijevati trenutno oduzimanje oružja svih građana.

Strastveni prosvjednici i nedavni skupovi svi su zahtijevali da “opasni luđak” zaplijeni sve vatreno oružje.

“Trump je opasan tiranin, tako da bi on jedini trebao biti u posjedu smrtonosnog oružja!”, vikala je jedna žena na prosvjedu protiv oružja. “Ljudima se očito ono ne može povjeriti. Umjesto toga moramo ga povjeriti samo najmoćnijem čovjeku na planetu, koji uvijek iznova dokazuje da nije ništa bolji od najnasilnijih diktatora u povijesti i da ima potencijal postati totalitarac željezne ruke!”

Držeći razne obojene natpise i skandirajući razne slogane, prosvjednici su istodobno podržavali ideje da je Donald Trump pomahnitali luđak i da svaki građanin koji želi posjedovati vatreno oružje kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj ima “krv na svojim rukama”.

U vrijeme objavljivanja, nacija je nastavila okrivljavati vlasnike oružja za pucnjave koje se događaju u Sjedinjenim Državama, istodobno oslobađajući od grijeha Planirano roditeljstvo zbog ubijanja milijuna i milijuna beba.