Novinarka BuzzFeeda neuspjelo pokušala uhvatiti Tuckera Carlsona u seks skandalu

Amber Athey

Novinarka BuzzFeed Newsa bila je oštro kritizirana u petak nakon što je pokušala uhvatiti voditelja Fox Newsa Tuckera Carlsona u seksualnom skandalu.

Kate Aurthur, glavna dopisnica BuzzFeed Newsa iz Los Angelesa, podijelila je fotografiju Carlsona koju je našla na Twitter računu ženske seksualne radnice. Seksualna radnica, Christina Parreira, izgleda kao da Carlsona ljubi u obraz dok se on smije i povlači u stranu.

Parreira je očigledno bila uzbuđena što je upoznala suosnivača Daily Callera, jer je objavila fotografiju s natpisom: “#NewProfilePic TUCK!!!”

Aurthur je, međutim, iskoristila fotografiju kako bi ocrnila Carlsona i sugerirala da nije šampion obiteljskih vrijednosti kakvim se predstavlja.

“Sjetite se lekcije @tuckercarlson tijekom vrhunca razdvajanja obitelji u lipnju kako ljevicu nije briga za obiteljske vrijednosti? Pa, ja nisam jedna od onih koja kritizira nastranost, ali ovdje je sa seksualnom radnicom. Idemo Tucker?”, napisala je Aurthur.

Tweet Aurthur je istog trenutka naišao na povratne reakcije, a fotograf koji je snimio sliku, Mitchell Sunderland, otkrio je da je ona snimljena na sprovodu zajedničkog prijatelja. Sunderland je također napomenuo da Carlson nije mogao znati da je Parreira seksualna radnica.

“Snimio sam tu fotografiju na… sprovodu. Christina nije čak rekla Carlsonu svoje zanimanje”, napisao je Sunderland. “Svi prisutne te noći govorili su samo o našem preminulom zajedničkom prijatelju. To je bila noć s najvišim PG rejtingom u povijesti Nevade.”

“Nevjerojatno je probuditi se i vidjeti da je netko uzeo fotografiju koju sam snimio na sprovodu svog dragog prijatelja Dennisa Hofa i iskoristio je kako bi ocrnio seksualnu radnicu u ime ‘budnosti’. Carlson čak nije znao da je Christina radila kao prostitutka, a Christina nije čak razgovarala o politici s njim”, dodao je.

Parreira je naposljetku sama odgovorila Aurthru, rekavši da bi se trebala “stidjeti” tweeta u kojem ocrnjuje Carlsona.

“Da, to smo Tucker i ja nakon sprovoda Dennisa Hofa. I ja jesam seksualna radnica, ali sam također ljudsko biće”, napisala je Parreira, “Želite li komentirati? Ajde-ako možeš koristiti moj tweet, zašto ne bi tweetala izravno meni?”

Aurthur je odlučila udvostručiti svoj napad te potom blokirala Parreiru umjesto da se obratila na kontekst fotografije.

“Odgovaram sam jednom, a potom te blokiram i utišavam ovu raspravu, iz očitih razloga. Tucker Carlson u svojoj emisiji propovijeda obiteljske vrijednosti na najtoksičniji, destruktivni način, u kojem ne ostavlja mjesta za odstupanje nikome”, ustvrdila je Aurthur. “On je otrov.”