KLAVAN: Huraaaa za Hollywood, tu septičku jamu! [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Pa, siguran sam da ste svi bili uzbuđeni oko dodjela nagrada filma Akademije kao ni ja. “Tko-oh, tko-” niste se pitali, “će osvojiti ovaj prestižni komad šljake? Hoće li to biti Crni pripadnik Klana ili Crna pantera ili Crni pijanista ili Gay pjevač ili Lezbijska kraljica ili Zli republikanac ili Latino sluškinja ili možda čak zaljubljeni Bijeli ljudi? I pitam se kako su ipak odabrali ove filmove među svim drugim filmovima napravljenima prošle godine?”

I kako ne biste ostavili po strani monotone zadatke vašeg dosadnog, običnog života kako biste se uključili i gledali sve te prekrasne moralne ne-entitete izvještačenih duša koji uzimaju pauzu od varanja svojih supružnika i zlostavljanja svojih asistenata kako bi se našli na pozornici u orgijama čestitanja samima sebi, uništavali vaše vrijednosti i vrijeđali vaše političke izbore?

Što bi, na kraju krajeva, moglo biti zabavnije nego biti prekoren zbog grčevitog držanja svog patriotizma i religije kad biste umjesto toga mogli biti glamurozni i prekrasni kao nekakva ušlagirana pozerica koja ne može razumjeti zašto su je sav novac i slava ovog svijeta ostavili praznijom i jadnijom nego kad je spavala s onom žabom koja je nalikovala producentu kako bi dobila svoju prvu glavnu ulogu?

I nije li bilo inspirativno vidjeti takve idole srebrnog ekrana poput kako-mu-je-već-ime i onih koji su nosili obojene vrpce koje predstavljaju njihovu predanost da nikad više neće dopustiti bigotima s MAGA kapama poput vas da samo stoje i dopuste moćnim mogulima silovanje starleta dok svi u Hollywoodu znaju o tome ili dok moćni redatelji poput Romana Polanskog siluju male djevojčice i zatim svejedno osvajaju Oscare ili drugi moćni redatelji siluju maloljetne dječake i zatim osvajaju nominacije za Oscare. Kakvi ste vi Trumpovi glupani kad ste to dopustili?

I nije li na kraju bilo divno vidjeti nagradu koja je otišla kojem god već filmu dok sam igrao Diablo III i ne obraćao nikakvu pažnju. Jer bila je to najveća noć Hollywooda, tako da si je mogu zabiti tamo gdje sunce ne sja.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.