Nacija odahnula nakon što se Ocasio-Cortez izjasnila protiv djece

The Babylon Bee

SAD — Nacija je u ponedjeljak udahnula kolektivni uzdah olakšanja gledajući snimke u kojima se činilo da je Alexandria Ocasio-Cortez protiv koncepta reprodukcije.

Navodeći da smo ovaj put doista izbjegli metak, građani širom zemlje izrazili su svoj iznenadni osjećaj udobnosti i spokoja zbog činjenice da Ocasio-Cortez vjerojatno nikad neće imati djecu. Strah i strepnja zahvatili su naciju nakon saznanja da Ocasio-Cortez vjerojatno posjeduje mogućnost reproduciranja stvarne ljudske djece, u koju bi tijekom njihovog djetinjstva usadila svoje vrijednosti i politike prije nego bi krenuli s vlastitim političkim karijerama.

“Ogroman teret je pao s mojih grudi”, rekao je Lyle Billings iz Lawrencea, savezne države Kanzas. “Odjednom sam shvatio da bi jednog dana moglo uokolo jurcati dva, tri ili čak četiri mala Ocasio-Corteza. Stoga u potpunosti podržavam stajalište kongresnice protiv imanja djece. To je doista ono što je nabolje za ovu naciju u cjelini.”

Iako nacija obično ostaje zbunjena pozicijama Ocasio-Cortez, njezino hrabro stajalište protiv imanja djece postalo je njezina najpopularnija politička pozicija do sad, zaradivši čak 97% odobravanja.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.