Svi koji nikad nisu pročitali knjigu iz povijesti šokirani socijalisticom koja se pretvorila u autorirarku na prvi dašak moći

The Babylon Bee

SAD — Nakon što je nedavno izabrana demokratsko socijalistička političarka počela koristiti autoritarni, elitistički jezik samo nekoliko tjedana nakon što je osjetila prvi dah moći, svaka osoba u zemlji koja nikada nije pročitala knjigu iz povijesti izrazila je svoj šok i iznenađenje iznenadnom transformacijom.

Žena, Alexandria Ocasio-Cortez, tweetala je “Mi smo glavni” u kontekstu predloženog opsežnog vladinog preuzimanja gospodarstva, rekavši da njezini kritičari koji nisu predložili alternativu “viču s jeftinih sjedala”. Također je izjavila: “Ja sam šefica, što velite na to?”, u nedavnom video intervjuu. Izjave su šokirale određene skupine ljudi širom zemlje, naime one koji se nisu našli u istoj prostoriji s knjigom iz povijesti u proteklih nekoliko desetljeća.

“Wow, socijalistica koja je izabrana na temelju svog obećanja da će raditi “za ljude” odjednom svima govori da je ona glavna i da je moraju slušati? To je doista čudno, čovječe”, rekao je jedan čovjek u Porlandu koji je odustao od satova povijesti u srednjoj školi. “Mislio sam da se socijalisti nikad ne pretvore u manijake željne vlasti nakon doživljenog prvotnog ushićenja govorenja ljudima što da rade.”

“Samo, nikad nisam čuo da se to događalo u prošlih, recimo, 100 godina ili tako nešto”, dodao je prije nego se vratio na smjenu u Starbucks, obavijajući svoju radnu pregaču oko svoje majice sa srpom i čekićem.

Još jedna stvar koja je zajednička onima koji su djelovali iznenađeno ovim razvojem događaja jest činjenica da nikad nisu pročitali Životinjsku farmu Georgea Orwella, potvrdili su izvori u vrijeme objavljivanja.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.