Facebookov SWAT tim uhitio čovjeka zbog ilegalnog posjedovanja konzervativnih pogleda

The Babylon Bee

LA MESA, KALIFORNIJA — Kao dio raširenih pojačanih mjera pokrenutih zbog neprihvatljivih stajališta na društvenoj mreži, Facebook je u ponedjeljak poslao svoj tim specijalaca kako bi uhitio lokalnog muškarca Kenta Rogersa zbog ilegalnog posjedovanja konzervativnih pogleda.

Nakon što je Facebook prošli tjedan sa svojih stranica uklonio nekoliko rubnih osobnosti, konzervativci su mislili da su na sigurnom, ali se ispostavilo da su oni samo sljedeći na popisu.

Rogersovo uhićenje bilo je dio šireg napora pokrenutog protiv ilegalne trgovine konzervativnim pogledima, za koju se procjenjuje da utječe na milijune nevinih Amerikanaca svake godine. Facebookovi SWAT specijalci postrojili su se ispred njegove kuće za ranojutarnju raciju nakon što je ovaj uhvaćen da je na svojoj stranici objavio meme o 30.000 nestalih e-mailova Hillary Clinton.

“Priveli smo ga zbog posjedovanja nekoliko tona nedopuštenih pogleda, uključujući ideju da bi vlada trebala biti relativno mala, da su kršćanske vrijednosti općenito dobra stvar i da cisrodni muškarci nisu uvijek loši”, rekao je jedan poručnik Facebookovih SWAT snaga. “Stanovnici La Mese večeras mogu mirno spavati znajući da su te ideje uklonjene s ulica.”

Ponosni policajci fotografirali su se sa svojom lovinom, uključujući stotine smrtonosnih knjiga koje dovode u pitanje ljevičarski svjetonazor, potpisanu sliku Ronalda Reagana te kopiju knjige Umjetnost sklapanja poslova, zabranjene supstance u svih 50 država.

Rogers je priveden pod optužbom za proizvodnju, posjedovanje i širenje konzervativnih vrijednosti.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.