Nacija provela dan priznavajući postojanje potpuno nepotrebnog roditelja

The Babylon Bee

SAD — Dok svatko ima majku — nužnost u svakoj obitelji za skrb i odgoj djece — postoji i druga vrsta roditelja koju neki nazivaju “očevima”. Još uvijek nije poznato koja je svrha ovog naizgled degenerativnog roditelja, ali danas je praznik poznat kao Dan očeva, u kojem se priznaje postojanje očeva iako je njihova svrha nepoznata.

“Činjenica da očevi uopće postoje je na neki način uvredljiva”, rekla je feministička aktivistica Caron Wolff. “Činjenica da se uopće nalaze u blizini implicira da bi ženama dobro došla pomoć u vođenju obitelji — što jednostavno nije točno. Ipak, činjenica je da oni trenutačno postoje, stoga pretpostavljam da je u redu provesti jedan dan priznajući tu činjenicu tako dugo dok se ne diže neka prevelika frka oko toga.”

Postojale su određene zabrinutosti u prošlosti da su očevi zapravo štetni za obitelj zbog njihove toksične muškosti, ali je ta muškost posljednjih nekoliko godina ukroćena. Sada su relativno bezopasni i mogu pomoći oko kućanskih poslova — iako u pravilu samo pod strogim nadzorom, jer nisu baš spretni u njima — i mogu povremeno paziti djecu — iako to ponovno može izazvati nevolje, zbog jednostavnog razloga da često iritiraju djecu s lošim šalama.

Iako nitko ne preporučuje imanje oca, ako znate kojeg danas je dan da mu kažete: “O, tu si”. Međutim, znanstvenici očekuju da će očevi u potpunosti nestati u sljedećih nekoliko desetljeća, jer će biti zamijenjeni s automatiziranim uređajima koji mogu ubiti pauke i reći: “Drago mi je, Gladan.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.