Josif Staljin se posthumno identificirao kao snažna žena od boje kako bi odvratio kritike od socijalističkih politika

The Babylon Bee

PAKAO — U izjavi novinarima tijekom 15-minutnog odmora od pakla, diktator i masovni ubojica Josif Staljin objavio je da se sad identificira kao snažna žena od boje kako bi odvratio kritike od svojih socijalističkih politika koje su ubile milijune.

“Sada se identificiram kao snažna žena od boje i mnogi muškarci to jednostavno ne mogu prihvatiti”, rekao je Staljin, drsko pucnuvši prstima u “Z” formaciji. “Izluđuje ih saznanje da snažna žena od boje može držati toliko moći u svojim rukama.” Staljin je izjavio da se bijeli muškarci jednostavno osjećaju ugroženi njegovim postignućima i da jednostavno ne mogu imati bilo kakvih legitimnih kritika u vezi njegovih politika, uključujući centraliziranu ekonomiju koja je dovela do masovnih izgladnjivanja, brutalnu policijsku državu, genocid i vladinu kontrolu nad svim aspektima života građana.

Milijuni ljudi brzo su se ispričali Staljinu nakon objave.

“Da smo znali da je Staljin snažna osoba od boje, ne bismo se distancirali od njegovih politika”, rekao je jedan umjereni demokrat u New Yorku. “Uvijek je pogrešno kritizirati ženu, pogotovo ženu iz manjine, bez obzira koliko njezine ideje bile odbojne i koliko ljudskih života bi one uništile.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.