Ultrazvuk prikazao nerođenu bebu koja drži znak ‘Držite svoje zakone podalje mog tijela!’

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — Tijekom rutinskog ultrazvučnog pregleda kako bi se uvjerili da nerođeno dijete Margaret Navarro savršeno normalno raste i da ne postoje abnormalnosti koje bi mogle uzrokovati prekidanje njezine trudnoće, medicinska sestra i majka obje su se prenerazile dok su gledale u ekran i vidjele bebu u maternici kako drži natpis “Držite svoje zakone podalje mog tijela!”.

“Nikad nisam vidjela ništa slično”, izjavila je šokirana sesta u društvu liječnice koju je u međuvremenu pozvala u sobu.

Znalačkim pogledom, liječnica je potvrdila da je već prije prisustvovala ovakvom slučaju. “Fetus navodi kao primjer postojeće zakone u Sjedinjenim Državama, koji dozvoljavaju ubijanje nerođenih ljudi iz bilo kojeg razloga, u bilo koje vrijeme, sve do rođenja. To je također duhovita igra riječi, pošto, kao što sigurno znate, odrasle žene uvijek koriste izreku ‘držite svoje zakone podalje mog tijela’ kako bi prosvjedovale protiv anti-pobačajnog pokreta, savršeno dobro znajući da je fetus znanstveno dokazano jedinstveno ljudsko biće, odvojeno od žene i zasigurno nije ‘dio njihovog tijela’.”

Liječnica je otkrila da je prethodnog tjedna vidjela nerođeno dijete koje drži znak na kojem je pisalo “Moje tijelo, moj izbor”.

“U svakom slučaju, samo nastavite s uobičajenim pregledom i ukoliko nađete bilo kakve abnormalnosti, svakako predložite mogućnost prekida trudnoće, prema našem standardnom postupku”, dodala je i izašla iz prostorije.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.