Dirnut 5-minutnim PragerU videom, muškarac prihvatio Ronalda Reagana u svoje srce

The Babylon Bee

SEATTLE, WASHINGTON — Prema izvorima bliskim lokalnom čovjeku Bryanu Hensburgu, 32-godišnji muškarac primio je Ronalda Reagana u svoje srce nakon što je pogledao 5-minutni PragerU video pod nazivom “Ljevica uništava sve”.

Tada-liberal slučajno je kliknuo na video dok je pokušavao blokirati prijatelja koji je dijelio konzervativni sadržaj. No, tada je pustio snimku i dogodilo se nešto nevjerojatno: njegove su se obrane srušile nakon što je vidio kako činjenica za činjenicom uništava njegov svjetonazor.

“Vidio sam da su moji stari načini bili pogrešni i grješni te da mi je potreban spasitelj poput Reagana kako bi me učinio novim”, prošaptao je dok su mu niz lice tekle suze. “Dragi Ronalde, hoćeš li molim te ući u moj život i postati moj gospodar i spasitelj? Predajem ti sve, Gospodaru Reagane.”

Hensburg je rekao da ga nisu logične točke videa u tolikoj mjeri dovele do toga da posveti svoj život Republikanskoj stranci, koliko cool mali animirani likovi koje je sadržavala snimka.

“Kad sam vidio karikaturu ljutite liberalne žene s ljubičastom kosom koja je vrištala na svoje ideološke neprijatelje, to me smjesta pogodilo izravno u srce”, rekao je. “Poslao sam poruku Dennisu Prageru i pitao ga: ‘Što moram učiniti kako bi bio spašen?'”

Prema Hensburgu, Prager je brzo odgovorio vodeći ga kroz ABC-ove spasenja: prihvati da si liberal. Vjeruj da te politike Ronalda Reagana mogu spasiti. Prihvati ga kao Gospodara.

“To je trenutak koji je zauvijek promijenio moj život”, rekao je dok je googlao načine uklanjanja tetovaže Che Guevare koju nosi na donjem dijelu leđa.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.