Pelosi: ‘Svako dijete koje je uspjelo pobjeći od pobačaja i čedomorstva steklo je pravo glasa’

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U govoru u kojem se zalagala za smanjenje glasačke dobi, Nancy Pelosi strastveno je tvrdila da svako dijete koje izbjegne pobačaj ili ubojstvo tik nakon rođenja, kao posljedica novih demokratskih poticaja za proširenje prava na pobačaj i čedomorstvo, “zaslužilo je pravo glasa”.

“Trebali bismo smanjiti glasačku dob na 16, a možda čak i niže”, rekla je tijekom obraćanja. “Iskreno, ta djeca, koja su na neki način uspjela doći na ovaj svijet unatoč našem pritisku za sve više i više pobačaja i čedomorstvo, doista su stekla pravo glasanja za demokrate.”

Pelosi je komentirala da je “prilično zadivljena” što djeca uopće uspijevaju doći na svijet i da bi njihova hrabrost i vještine preživljavanja morale biti nagrađene. Istaknula je da s tisućama beba koje se svakodnevno ubijaju u majčinim utrobama te nedavnim poticajima demokrata za zaštitu majki i liječnika koji žele ugušiti život beba čak i nakon što iziđu iz utrobe, nekolicina hrabrih koja uspije prevladati te prepreke ne bi trebala čekati do svoje 18. godine kako bi imala glas u našem političkom sustavu.

“Vrlo je važno da emocionalno nestabilnim tinejdžerima i djeci dajemo pravo glasa”, rekla je. “Na taj način, oni mogu izabrati glasanje za još više pobačaja i čedomorstva.”

“To je krug života”, dodala je sjetno, trepćući u daljinu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.