Apple nastoji povećati prihode novih kablovima za jednokratnu upotrebu

The Babylon Bee

CUPERTINO, KALIFORNIJA — U onome što je vjerojatno bio vrhunac jučerašnjeg Appleovog događaja u Cupertinu, kompanija je predstavila svoj novi Lightning kabel za jednokratnu upotrebu.

Čim iskoristite jedno punjenje uređaja pomoću novog kabla, kabel će se dezintegrirati u fini prah. Vaš će mobitel potom automatski naručiti novi iz Appleove internetske trgovine za 49,99 dolara.

“Ono što ljudi najviše vole u vezi korištenja Appleovih proizvoda je trošenje više novca na Appleove proizvode”, izjavio je Tim (Apple) na događaju. “Pa, spremite se na trošenje još više novca. Željeli ste to, tražili ste to i mi smo prva tvrtka u povijesti koja vam je to dala: kablove za jednokratnu upotrebu!”

“To je budućnost”, povikao je ispruženih ruku, popraćen vrištanjem gomile prisutnih obožavatelja. Jedan pisac iz Gizmoda se onesvijestio. Urednik časopisa Verge je doslovno eksplodirao, ali prototip Appleovog robota za čišćenje požurio je na mjesto događaja i očistio njegove ljepljive ostatke prije nego je itko primijetio da nedostaje.

Glasine sugeriraju da bi kompanija na događaju iduće godine također mogla predstaviti dugoočekivane jednokratne Macbookove, iPhone i iPadove.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.