Republikanci optuženi za dosluh sa stvarnošću kako bi pobijedili Green New Deal

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Nakon što danas u senatu nije izglasan Green New Deal, republikanski zakonodavci optuženi su za dosluh sa stvarnošću kako si osigurali da prijedlog zakona ne prođe.

Demokrati su istaknuli da je razumno kritiziranje sveobuhvatnog zakona republikanaca imalo sve odlike utjecaja iz stvarnosti, od korištenja logike i razuma pa sve do ukazivanja na to da je prijedlog lud. Demokrati su brzo pozvali na službenu istragu stvari.

“Sad je i više nego očito da naši republikanski kolege šuruju s činjenicama života”, rekla je zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez. “Oni su agenti stvarnosti. Nema nikakve sumnje. Trebamo, kao, uključiti FBI, kao, istog trenutka. FBI su likovi s onim upozorenjem prije početka filmova, zar ne? Tako je, ti likovi. Uključimo ih u ovo.”

Senator Ed Markey pridružio se Ocasio-Cortez pozivajući na punu istragu o opsegu utjecaja stvarnosti na glasanje. “Republikanci su očigledne marionete stvarnosti”, rekao je. “Ne smijemo dopustiti da stvarnost utječe na naše politike.”

Prema njihovim liberalnim kritičarima, republikancima je stvarnost toliko isprala mozak da su čak prisilili svoje demokratske kolege da o prijedlogu glasaju s “ne” ili “prisutni”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.