Cersei Lannister pridružuje se mnoštvu demokratskih kandidata za 2020.

The Babylon Bee

KING’S LANDING — Ulaskom na već prenatrpano polje demokratskih kandidata za izbore 2020., Cersei Lannister, Prva od njezina imena, Kraljica Andala i Prvih ljudi, Zaštitnica Sedam kraljevstva, najavila je u utorak svoju kandidaturu za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država,

Okrutna politika Lannister, kao i njezin položaj žestoke, snažne, neovisne feminističke ikone, već su je smjestili na čelo čopora. Njezin ciničan, nemilosrdan uspon na vlast odražava onaj mnogih demokratskih kandidata koji se trenutačno nalaze u utrci, što je čini još prikladnijom demokratskom kandidatkinjom za obnašanje visoke dužnosti.

“Nakon mnogo razmišljanja, odlučila sam da najbolje mogu pomoći naciji tako što ću ući u utrku za predsjednika 2020. kao kandidatkinja Demokratske stranke”, rekla je u govoru pred masom seljaka u sjeni Crvene utvrde. “Njihova platforma predavanja sve više i više moći i novca u ruke nekolicine probranih u vladi, bez obzira na to tko mora biti ubijen kako bi se to ostvarilo, savršeno je u skladu s mojim temeljnim vrijednostima.”

“Kad se natječete za predsjednika, vi pobijedite ili umirete”, dodala je zlokobno.

“Cersei je savršena demokratska kandidatkinja: brutalna, žedna moći, zagovornica velike vlade — ona će se dobro uklopiti”, rekao je jedan iskusni politički komentator. “Ona se čak slaže s ubijanjem djece u svrhu političke dobiti. Iskreno, njezin stav o ubojstvu djece nije dovoljno ekstreman za većinu današnjih demokrata, ali možda je centrist zapravo ono što im je doista potrebno.”

Cersei je također hvaljena zbog dizanja u zrak nevinih osoba u eksplozijama, što je jedna od glavnih osobina demokratske platforme još od mandata predsjednika Obame.

U vrijeme objavljivanja, svaki drugi demokratski kandidat pronađen je mrtav pod sumnjivim okolnostima.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.