Sodoma i Gomora se pita zašto Amerika još uvijek nije zbrisana s lica zemlje

The Babylon Bee

ZAGROBNI ŽIVOT — Bivši stanovnici Sodome i Gomore, govoreći s novinarama u zagrobnom životu, nedavno su postavili pitanje zašto Svemogući Bog još uvijek nije zbrisao Sjedinjene Države s lica zemlje.

Oni koji su nekada živjeli u zloglasno griješnim gradovima, počinju se žaliti da Amerika još uvijek postoji, unatoč besmislenom pokolju nerođenih i neupitnom prihvaćanju aktivnosti koje su se prije samo nekoliko desetljeća smatrale nezamislivo perverznima.

“Da, bili smo prilično sje*ani–ali jeste li vidjeli neke stvari koje se danas događaju u Americi?”, rekao je jedan gorući čovjek, odmahujući glavom. “Ljudi dozvoljavaju svojoj djeci da se oblače kao transvestiti i plešu za novac u gay barovima. Oni doslovno ubijaju stotine tisuća djece godišnje. Oni bombardiraju strane zemlje 24/7. Sigurno je da smo radili neke loše stvari, ne poričem to–ali čekajte malo! Čak i ja mogu vidjeti da naciji treba srdačna pomoć ognja i sumpora.”

“Hoću reći, On može učiniti što god želi, ali da sam ja trenutačno u SAD-u, krenuo bih prema brdima”, dodao je, slegnuvši ramenima. “I ne bih se osjećao zajedljivo–ne bih se čak ni osvrnuo.”

Također su ukazali na činjenicu da se The Big Bang Theory sad prikazuje već više od deset godina.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.