Katarski svećenik snimio vodič koji pokazuje način na koji bi muslimani trebali tući svoje žene

Cristina Laila

Screenshot: YouTube/MEMRI TV Videos

Religija mira.

Abad Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari, vodeći sociolog iz Katara, demonstrirao je ispravan način udaranja žena u skladu s islamskim zakonom.

The Sun je izvijestio:

Odvratan video pokazuje Abd Al-Aziz Al-Khazraja koji demonstrira kako “kazniti” ženu u skladu s islamskim zakonom.

U kasnijem, ne manje odvratnom potezu, sociolog je u demonstraciji upotrijebio dječaka pod imenom Nayef kako bi pokazao kako premlatiti ženu “iz ljubavi” — kako bi osjetila “mušku snagu”.

Potom je gnjusno komentirao da neke žene uživaju biti u braku s “nasilnim i moćnim muškarcima”.

Memri TV je izvijestio:

Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari je rekao da nije nužno često tući svoju ženu, ali da muškarac — kao vođa kuće — ponekad mora koristiti svoj autoritet i disciplinirati svoju ženu “iz ljubavi” kako bi se “mogao nastaviti život”.

Al-Ansari je rekao da bi premlaćivanje trebalo biti lagano i bezbolno te da bi žena trebala osjetiti snagu i muževnost svoga supruga, kao i svoju vlastitu ženstvenost. Al-Ansari je zatim demonstrirao kako premlatiti svoju ženu na Nayefu — malom dječaku koji bi mogao biti njegov sin — tako što ga je šamarao po ramenima, zgrabio ga i tresao i glasno rekao: “Rekao sam ti da ne napuštaš kuću! Koliko puta ti to moram reći?”

Al-Ansari je rekao da je udaranje žene po licu zabranjeno i objasnio da neke žene u prirodi vole dominantne, autoritativne, nasilne i moćne muževe.

Dakle, prema islamu, žena se osjeća “ženstvenije” kad je njezin suprug mlati. Primljeno na znanje.

A “progresivni” demokrati i feministice jednostavno vooooole islam.