Potvrđeno: Požar u Notre Dame definitivno znači što god želite da znači

The Babylon Bee

PARIS — Novo izvješće istražnog tima koji je radio na otkrivanju uzroka požara u katedrali Notre Dame u Parizu potvrdilo je da plameni pakao koji je prekjučer progutao dio povijesne građevine znači što god želite da znači.

Usred žestokih online komentara o nesreći, svijet je s nestrpljenjem čekao istragu kako bi potvrdio svoja mišljenja, teorije i vruće analize u vezi požara. Naposljetku, svijet je odahnuo nakon otkrića da je požar bio definitivno simbol onoga što svaka osoba želi da bude simbol.

“Ako mislite da je to simbolična presuda Katoličkoj crkvi, svakako, u redu. To je to što znači”, rekao je jedan istražitelj. “Ako mislite da predstavlja propast Zapadne civilizacije, onda OK. Da, mislite tako.”

“Mislite li da ovo zapravo nije toliko loše jer su se dogodile druge stvari koje su lošije? Mislite li da nije u redu da ljudi tuguju zbog gubitka građevine? Želite li iskoristiti požar kako bi se obrušili na svoje političke neprijatelje? Naravno. U pravu ste.”

U izvješću se također navodi da je riječ o slučajnom požaru ili definitivno dio koordiniranog napada muslimana, kultista, protestanata ili vanzemaljaca, što god najbolje potvrđuje vašu unaprijed stvorenu predodžbu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.