Čudno: Svi koji su nazočili govoru Bernieja Sandersa prijavili su nestanak novčanika

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — Pa, ovo je više nego malo čudo.

Svaki sudionik sastanka u gradskoj vijećnici Bernie Sandersa, održanog na Fox News ranije ovog tjedna, prijavio je misteriozni nestanak svog novčanika.

“Sigurna sam da sam imala novčanik u svom džepu, ali nakon susreta s Berniejem Sandersom, rukovanja i zahvaljivanja na svemu što je učinio za zemlju, primijetila sam da mi je nestao novčanik”, rekla je jedna žena iz Brooklyna. “Primijetila sam to na putu do automobila. Stvarno čudno.”

Nije bila jedina: svaki pojedini sudionik tek kasnije je shvatio da mu nedostaje novčanik. Neke žene izjavile su da u njihove torbice navodno bile ispreturane, a počinitelj je uzeo svaki novčić i novčanicu koju je našao, kao i nekoliko osvježivača daha te češalj.

Tko god je počinio krađu, bio je vrlo lukav. Osumnjičeni je ostavio poruku u džepu ili torbici svake osobe na kojoj je pisalo: “Hvala vam na vašoj spremnosti da pomognete svojem bližnjem.”

Nakon pregleda sigurnosnih snimki, policija traži starijeg čovjeka sa posijedim pramenovima koji strše iz njegove glave te “ludih očiju”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.