Trump se ušuljao natrag na Twitter prerušen u talibanskog glasnogovornika

The Babylon Bee

SAD — Trumpu je dopušten povratak na Twitter nakon što se prerušio u Donhammeda Trumpistana, novozaposlenog glasnogovornika talibana. Budući da je Trumpu prethodno zabranjeno korištenje te platforme, a zatim dopušten povratak nakon što se prerušio u glasnogovornika Komunističke partije Kine, da bi mu potom ponovno zabranili pristup nakon što si nije mogao pomoći i ponovno počeo tvrditi da su izbori ukradeni, ovo je jednostavno njegov najnoviji trik za povratak na društvene medije.

“Slava Allahu. Allah je sjajan, možda najbolji ikad. Svi to govore”, napisao je Trumpistan na Twitteru kao svoju prvu objavu. “Onaj Joe Biden je stvarno zeznuo stvari ovdje. Kakav otužan, patetični gubitnik! O, čovječe, sad me tjeraju na molitvu. Zašto se moram moliti? Vrlo ponižavajuće! Nije dobro!”

Također je obećao da će “Afganistan ponovno učiniti velikim” i napisao na svoj Twitter račun “Afganistan se vratio, baby!”

Jack Dorsey je prilično brzo shvatio što Trump radi, ali nije mogao učiniti ništa po tom pitanju. “Ovaj lik govori da je talibanski glasnogovonik i bilo bi pogrešno od nas da ušutkamo nekoga iz drugačije kulture. Sad, ako počne postavljati pitanja vrijedi li vjerovati našoj vladi i izbornim praksama, možemo mu odmah zabraniti pristup. Mi pomno pratimo ovu ‘Trumpistan’ osobu.”

U vrijeme objavljivanja, Trump je pitao svoje talibanske suradnike mogu li “možda razmotriti da ne nameću pune burke svim ovim prekrasnim damama”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.