Globalistička operativka: Pedofilija je ‘seksualna orijentacija’, a pedofili su ‘rođeni’ takvi

Shane Trejo

Psihologinja Madeleine van der Bruggen savjetnica je nizozemske Nacionalne policije, kao navodni stručnjak za seksualne zločine. Ona koristi svoj položaj autoriteta za lobiranje u korist pedofila, tvrdeći na događaju TEDxSittard-Geleen da su “rođeni” s tom “seksualnom orijentacijom”.

“Govorimo o biologiji, govorimo o seksualnoj orijentaciji”, rekla je. “Nešto što jednostavno ne možemo promijeniti, a povrh toga, svakodnevno se rađaju novi ljudi s istim poteškoćama, pa nije praktično eliminirati te ljude iz društva.”

“Nisu učinili ništa loše”, rekla je van der Bruggen o pojedincima koje seksualno privlače djeca.

Razgovor je održan prošle godine na konferenciji TEDxSittardGeleenn spin-offu popularne serije TED razgovora koji se organiziraju samostalno.

Nizozemska psihologinja tvrdila je tijekom govora da je pedofilima potrebno pružiti više popustljivosti. Svoju argumentaciju izgradila je koristeći emocionalne pozive publici.

“Zapravo, seksualni prijestupnici nisu svi oni nasilni jezivi muškarci koji čekaju u grmlju kako bi napali djecu”, rekla je.

Van der Bruggen je čak implicirala da samo zbog toga što neki pedofili imaju prijatelje, obitelj i poveznice sa zajednicom, te bi pojedince sustav trebao maziti umjesto kažnjavati zbog njihovih djela.

Potom je otišla i korak dalje i imala hrabrosti sugerirati publici da njihovi očevi, muževi i sinovi također mogu biti pedofili.

“Što ako je ovaj put počinitelj vaš susjed, vaš kolega, vaš suigrač?”, pitala je publiku. “Što ako je ovaj put počinitelj vaš suprug ili vaš sin? Što ako se ovaj put policija pojavi na vašem pragu?”

Napomenula je da bi pedofili trebali biti zatvoreni ako su “počinili mnogo prijestupa”, ali se čini u redu njihovo puštanje na slobodu ako su počinili samo nekoliko zločina.

“Ne bismo trebali razmišljati o ovom problemu samo iz perspektive kaznenog pravosuđa … Naravno, kad je netko napravio mnogo prijestupa i ne namjeravati stati, trebali bismo ih kazniti, ali sustav kaznenog pravosuđa trebao bi biti samo posljednje utočište i trebali bismo ostati pri tome”, rekla je.

Nakon bizarnog pogrešnog zaključivanja oko #metoo histerije, zaključila je svoj govor tvrdnjom da društvo treba “razbiti tabu” oko pedofilije i seksualnih zločina.

“Prestanimo s mržnjom. Zaustavimo negativne vibracije u medijima i prestanimo bacati kamenje na kuće prijestupnike jer nas to neće odvesti nigdje”, rekla je van der Bruggen.

Govor van der Bruggen je dio globalnog trenda “mainstream-anja” seksualizacije djece i uklanjanja stigme za pedofile. Transvestiti otvoreno ‘zavode’ djecu u javnim knjižnicama, djeci u dobi od 8 godina se daju lijekovi zbog operacije promjene spola, države dijele milijune entitetima koji promiču zlostavljanje djece, a djeca koja se vrte na štangi predstavljaju središnje nastupe u strip barovima.

Moderni liberali entuzijastično žrtvuju nevinost djece na oltaru različitosti i tolerancije. Zapad će nastaviti kliziti niz klizavu padinu prema Sodomi i Gomori tako dugo dok ne okonča progresivizam.