8-godišnja imitatorica na presmiješan način ismijavala Ocasio-Cortez

Ryan Saavedra

Video osmogodišnje djevojčice koja imitira socijalističku zastupnicu Alexandriju Ocasio-Cortez (D-NY) postao je viralan nakon što je mlada djevojčica na urnebesan način ismijala 29-godišnjakinju i njezinu krajnje lijevu politiku.

Djevojčica, koju je Fox News identificirao kao Ava Martinez, ismijavala je nerafinirane jezične vještine Ocasio-Cortez, osobito njezino stalno korištenje riječi “like” (kao – op. a.) i njezin 93-trilijuna dolara vrijedan Green New Deal.

“Kao, ja sam Alexandria Ocasio-Cortez, zvana AOC i kao želim govoriti o, kao, klimatskim promjenama”, rekla je Martinez noseći naočale i šminku koja je neodoljivo podsjećala na Ocasio-Cortez. “Jer, kao, nema sumnje da kravlji prdeži pridonose klimatskim promjenama.”

“Kao, u srpnju je klima bila 36 stupnjeva, a u veljači je klima bila 2 stupnja”, nastavila je Martinez. “OMG (O moj bože – op. a.), to je kao, ogromna promjena u klimi u samo četiri mjeseca.”

“Kao, na ovaj način, svijet će završiti za točno 12 godina i, kao, ja imamo samo 29 godina tako da će svijet završiti kad budem samo 37-godišnjakinja”, rekla je Martinez u očiglednom pokušaju ismijavanja matematičkih (ne)sposobnosti Ocasio-Cortez.

“Kao, također bih vam htjela govoriti o socijalizmu jer je socijalizam tako nevjerojatan”, nastavila je Martinez, “Kao, socijalizam je zapravo kratica za društvene medije, jeste li to znali? Kao, ja koristim društvene medije tako da sam ja socijalistica i, kao, tri najuspješnije zemlje na svijetu su također socijalističke — Venezuela, Facebook i Twitter su sve vrlo uspješne socijalističke zemlje. Imamo mnogo prijatelja koji su se preselili u Ameriku s Facebooka.”