Biden se zaklinje da će naciju vratiti u eru kad se tisak nije trudio izvještavati o predsjedničkim skandalima

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Gostujući u emisiji The View, predsjednički kandidat Joe Biden obećao je vratiti zemlju u doba kad su se mediji pretvarali da predsjednik nema nikakvih skandala.

Biden je istaknuo da se danas na vijestima gotovo svakodnevno pojavljuje novi predsjednički skandal, neki stvarni, neki izmišljeni.

“U vrijeme kad sam ja bio u uredu, imali smo prilično mnogo skandala, ali bilo je puno ljepše jer mediji jednostavno nisu izvještavali o njima”, rekao je. “Bilo je mnogo ugodnije gledati vijesti. Tisak vam je jednostavno rekao da je u Bijeloj kući sve u redu.”

Bivši potpredsjednik naveo je brojne skandale koje je imala Obamina administracija, poput ciljanja na političke neprijatelje koristeći Službu unutarnjih prihoda (IRS), operacije Brzi i žestoki, špijuniranja oporbenih političkih kampanja te 24-satnog bombardiranja stranih zemalja bez objave rata.

“Mislim, možete li vjerovati da mainstream mediji nisu niti dotakli ove?”, rekao je smijući se. “Bio sam siguran da će nas razapeti zbog nečega. Ali ne. Bili smo na sigurnom.”

“Ne bi li bilo lijepo imati taj lažni osjećaj da su vaši vođe ponovno moralni?”, rekao je čeznutljivo.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.