Njemačka: Muslimanski migranti kažu da je ‘100% krivica’ žene ako je silovana dok nosi kratku suknju

Paul Joseph Watson

Screenshot

Niz uličnih intervjua s muslimanima u Njemačkoj pokazuje da svaki od njih tvrdi da je “apsolutno” i “100 posto” krivica žene ako je silovana dok nosi kratku suknju.

Na pitanje “Jesu li oskudno odjevene žene krive ako su silovane?”, svaki od ispitanika na snimci odgovorio je potvrdno.

“Da, naravno. To je njezina vlastita krivica. Njezina je krivnja ako je siluju nepoznati muškarci”, odgovorio je jedan sredovječni muškarac.

“Da, jasno. Apsolutno. 100%”, odgovorio je još jedan mlađi muškarac.

Dvojica drugih mladića složila su se da je žena kriva ako je silovana, prije nego što su savjetovali da nosi odjeću do gležnjeva kako bi izbjegla tu sudbinu.

Skupina muslimanskih tinejdžera također se slaže da je to ženina krivica, a jedan od njih je rekao da bi žene trebale pokriti sve dijelove tijela osim lica.

Primjedbe su osobito šokantne s obzirom na to što se dogodilo u Kölnu i drugim većim gradovima na Silvestrovo 2015. godine, kad je 1.200 žena seksualno napadnuto, od kojih je 22 bilo silovano od strane muslimanskih migranata.

Kao što smo prethodno izvijestili, bijele djevojke u Beču počele su nositi islamske marame kako bi spriječile ulično uznemiravanje muslimanskih migranata.

“Razgovarajte sa ženama na ulici, razgovarajte s djecom, razgovarajte s mladim djevojkama, ja osobno poznajem očeve koji svojim kćerima, kad dolaze kući u večernjim satina, ako žive na problematičnim područjima, daju marame kako ne bi bile prepoznate kao Austrijanke”, rekao je zastupnik u parlamentu Marcus Fritz.

U sličnoj priči, ravnatelj škole u Frankfurtu rekao je majci da kćer, koju su maltretirali muslimanski učenici jer je plavuša, kršćanka i nije nosila maramu, pokrije hidžabom.

Kulturno obogaćivanje über alles!