POGLEDAJTE: Antifina bitanga koja je maltetirala udovicu 9/11 pobjegla prilikom suočavanja s jačim od sebe

Ashe Schow

Screenshot: Twitter Video

Očigledni prosvjednik Antife koji se osjetio osnaženim prilikom maltretiranja žene koja je izgubila supruga u terorističkom napadu 9/11, odjednom je izgubio hrabrost prilikom suočavanja s većim muškarcima koji su očigledno povezani s desničarskom grupom “Proud Boys” (Ponosni dečki).

Dodatna snimka prosvjednika pokazala je njega i njegove prijatelje kako zadirkuju kontra-prosvjednike s druge strane ulice u Portlandu, državi Oregon. Nakon nekoliko razmjena uvreda, veliki ćelavi muškarac krenuo je prema prosvjednicima Antife.

“Prozivao si moju mamu?”, pitao je Proud Boy.

Antifin prosvjednik se potom okrenuo i pobjegao.

Snimke zatim pokazuju članove Antife koji stoje na drugom uglu ulice kada ih ponovno pronalaze Proud Boys. Nakon toga član Antife i njegov prijatelj daju petama vjetra dok nekoliko Prod Boysa raspravlja da li da krenu u “potjeru za njima”.

Valja napomenuti kako je ono što se trenutačno događa u Portlandu sramota za našu zemlju, ali je prilično sočno vidjeti ljevičare koji nemaju problema maltretirati ženu, ali bježe čim su suočeni s nekim za koga misle da ih zapravo može povrijediti.

POGLEDAJTE: