KLAVAN: Obama se boji da je Trump uništio njegovo nasljeđe, što god ono bilo [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Pisac je objavio nove informacije u kojima kaže da je bivši predsjednik Barack Pidžama — ili Bahama — ili O’Rama — teško je zapamtiti njegovo ime sad kad je Donald Trump parcelizirao njegovo nasljeđe u neprimjetna zrnca povijesne prašine koju su vjetrovi vremena raznijeli u opskurnost — no, u svakom slučaju, Barack Yormama je navodno ljut što je Donald Trump parcelizirao njegovo nasljeđe u neprimjetna zrnca povijesne prašine koju su vjetrovi vremena raznesli u opskurnost.

Nove informacije uključene su u najnovije izdanje knjige Petera Bakera, glavnog dopisnika iz Bijele kuće New York Timesa, bivših novina. U Bakerovoj knjizi, bivši predsjednik O’Hara rekao je da je poraz Hillary Clinton iz 2016. doživio kao “osobnu uvredu”, pogotovo nakon što su glasači izlazeći iz glasačkih kabina dovikivali: “Hej Obama, ti su korumpirani nesposobnjaković pa sam glasao za Donalda Trumpa i glasao bih za njega čak i da je komad pečene govedine, stoga, eto ti, ti lakrdijašu.”

Baker je rekao da je Bovama također bio ljut na Hillary Clinton jer je vodila ono što je nazvao “bezdušnom kampanjom”. Branitelji Clinton tvrde da Obama nije fer i da je bezdušna kampanja bila jedina vrsta kampanje koju je Hillary mogla voditi, uzimajući u obzir njezine osobne okolnosti.

Okama je izrazio zabrinutost da će se ljudi, kad se osvrnu na njegovu administraciju, sjetiti samo trome ekonomije, silaska Bliskog istoka u kaos, zlouporabe IRS-a kako bi ušutkao političke neprijatelje, zlouporabu FBI-a kako bi špijunirao političke protivnike, zlouporabu State Departmenta kako bi zataškao fatalnu nesposobnost u slučaju Benghazi i zlouporabu Ministarstva pravosuđa kako bi prikrio skandal Brzi i žestoki koji je koštao američkog policajca života te da će zaboraviti sretna vremena poput svih onih rasnih nemira, kao i fijaska s Obamacare-om.

Bakerova knjiga je sada dostupna i nosi naslov: “Obama: Zov povijesti”, jer opisuje kako je povijest nazvala Obamu i rekla mu: “Doviđenja i pazi da te na odlasku ne udare vrata.”

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.