KLAVAN: Demokrati gledaju u novo stoljeće žaleći se na svaku sitnicu [Satira]

Andrew Klavan

Screenshot: YouTube/David Horowitz Freedom Center

Ovo što slijedi je satira.

I dok onaj idiot Donald Trump trati američko vrijeme poboljšavanjem gospodarstva, eliminiranjem nezaposlenosti i pregrupiranjem naših međunarodnih odnosa za 21. stoljeće, demokrati se hrabro bore u onim istinski važnim bitkama našeg vremena.

Primjerice, novopečena zastupnica Alexandria Occasional-Cortex nastoji zadržati klimu od promjena, bitka za koju kaže da našoj generaciji znači ono što je Drugi svjetski rat značio pravim ljudima. Kao što su u Drugom svjetskom ratu 18-godišnji dječaci jurili desantnim brodovima u susret brišućoj mitraljeskoj paljbi, tako i danas 18-godišnji dječaci u suknjama, ukrašeni muškim repićima histerično vrište na starce u kafićima zbog nošenja MAGA kapa. Kao što su filmske zvijezde i redatelji u Drugom svjetskom ratu napustili svoje karijere kako bi letjeli u zračnim napadima iznad Njemačke, tako danas filmske zvijezde i redatelji sjede u Chateau Marmontu u Zapadnom Hollywoodu i govore o tome kako glupi republikanci ne vide nadolazeću prijetnju kad svatko tko je bilo tko zna da ako se stvari imalo pogoršaju, svi će morati odletjeti svojim privatnim zrakoplovima u Ženevu samo da bi izbjegli ovu užasnu, nepodnošljivu vrućinu. I, kao i u Drugom svjetskom ratu, kad su političari riskirali svoje reputacije kako bi se suprotstavili zloj filozofiji, tako i današnji aktivisti prijete šakama suncu zbog toga što je toliko sjajno da jedva možete izdržati.

Jednako tako, kao što su se Amerikanci svojedobno prkosili nuklearnoj katastrofi kako bi se suprotstavili porobljivačkoj prijetnji socijalizma, tako i danas demokrati prkose ekonomskom kolapsu kako bi doveli porobljivačku prijetnju socijalizma. Tako da to ima sadrži i neke slične riječi u sebi.

I kao što su nekad Amerikanci svih rasa marširali usprkos nasilnog protivljenja okončanju segregacije i Jim Crowa, tako i danas demokrati svih spolova nazivaju ljude pogrdnim imenima ako se ne slože da je tip u haljini zapravo žena.

I konačno, kao što su Amerikanci jednom osvojili svemir i sletjeli na Mjesec, tako su i danas demokrati započeli veliki projekt žaljenja na svaku sitnicu što je poput odlaska na Mjesec u tome što veliča našu naciju, s izuzećem žaljenja.

Kajgod. Samo naprijed, hrabri demokrati.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.