Tucker Carlson oštro kritizirao Ilhan Omar: ‘Simbol neuspjelog američkog imigracijskog sustava’

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/Fox News

Domaćin Fox News-a Tucker Carlson oštro je u petak kritizirao zastupnicu Ilhan Omar (D-MN), ukazujući kako ona mrzi Sjedinjene Države i da je “simbol neuspjelog američkog imigracijskog sustava ako je on ikad i postojao”.

Carlsonove primjedbe došle su nakon što je Trumpova administracija objavila novi plan preustroja imigracijskog sustava koji bi ga učinio sustavom utemeljenom na zaslugama.

Tijekom pet i pol minutnog segmenta, Carlson se također obrušio na Omar, koja je prošli tjedan pozvala na ukidanje Imigracijske i carinske službe (ICE), kao i na prestanak deportacija i dekriminalizaciju ilegalne imigracije.

“Za ljevicu nije bitno je li zemlja ima koristi ili ne. Kongresnica Ilhan Omar — i sama simbol američkog neuspjelog imigracijskog sustava ako je on ikad i postojao, koja mrzi ovu zemlju u koju je došla na trošak građana — provela je jučerašnji dan tražeći ukidanje ICE-a, dekriminalizaciju same ilegalne imigracije i okončanje svih programa deportacije”, rekao je Carlson. “Ona traži otvorene granice, neograničeni dolazak svih koji žele doći u Ameriku, bilo da mogu nečim doprinijeti ili ne, i, onako usput, vi ćete sve to platiti. A ako to ne želite, vi ste bigot.”

POGLEDAJTE:

Cijeli segment: