NBA sprema uvesti ‘ocjenjivanje poteškoća’ za debeljuškaste bijele momke koji žele igrati profesionalnu košarku

The Babylon Bee

SAD — NBA je u petak najavila da će u nadolazećoj košarkaškoj sezoni liga početi dodjeljivati “ocjenjivanje prema poteškoćama” preteškim bijelim likovima kako bi pomogla većem broju njih da potpišu ugovore s profesionalnim košarkaškim timovima.

Ocjena će uzeti u obzir mnoge okolišne i biološke čimbenike, poput činjenice da su oni bijelci koji ne mogu skočiti i koji se zapušu dok se penju malim stepeništem. Također će uzeti u obzir činjenicu da ne znaju apsolutno ništa o osnovama igre i da imaju tendenciju vikanja stvari poput “Otvoren sam! Hej, otvoren sam!” iako je više nego očigledno da nisu. U konačnici, bijeli tipovi koji svakodnevno tamane cijele vrećice Cheetosa, svake večeri popiju six-pack piva i nisu vježbali godinama, dobit će “znatan poticaj” ovim novim sustavom procjenjivanja.

“Govorili smo o draftu i regrutirali nove igrače na posve pogrešan način”, rekao je Povjerenik NBA lige Adam Silver. “Timovi su objektivno procjenjivali vještine, karakter i ukupnu kvalitetu igrača prije nego su ih odlučili uzeti u momčad. Oni ne uzimaju u obzir sve čimbenike koji su možda učinili osobu lošijim košarkašem, kao što je činjenica da ima 70 kila viška, da je prošlo 10 godina od njegovog vrhunca i da nije igrao košarku još od srednje škole.”

“To će rezultirati pravednijim, ravnopravnijim sustavom za sve.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.