Moloh kaže da bi mogao preispitati svoju nazočnost u Georgiji ako zakon protiv pobačaja stupi na snagu

The Babylon Bee

ATLANTA, GEORGIA — Burnim reakcijama usmjerenima protiv zakona o otkucaju srca države Georgije, koji zabranjuje pobačaj nakon detektiranog otkucaja fetusa, pridružio se kanaanski bog Moloh te izjavio da će preispitati svoju nazočnost u Georgiji ako zakon stupi na snagu.

“On se osjeća kao da ga ovaj zakon izdvaja”, rekao je Molohov glasnogovornik ispod tamnog plašta. “Žensko zdravlje je za njega vrlo važno, osobito onaj dio u kojem konzumira dijete.”

Moloh ima dugu tradiciju nuđenja moći i slave onim nacijama koje bi mu žrtvovale svoju djecu, a ovog trenutka je nepoznato kako bi novonastala situacija mogla utjecati na ekonomiju Georgije ako vatrene jame u koju se bacaju djeca zauvijek budu ugašene.

“Razmislite o svim radnim mjestima koja bi mogla biti izgubljena”, upozorila je Stacey Abrams, koja je izgubila izbora za guvernera Georgije i od tog vremena osporava rezultate. “Mi trebamo Moloha za snažnu i prosperitetnu Georgiju i sve što on traži zauzvrat jest da žrtvujemo djecu u njegovu čast — djecu koju uglavnom čak i ne želimo.”

Očekuje se kako će se zakon Georgije osporiti na sudu, a Moloh će se pridružiti tom podnesku zajedno s Lamijom, čudovištem koje proždire ljudsku djecu i Planiranim roditeljstvom.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.