Meksiko se osvećuje novim tarifama povećavajući ljutinu svojih ljutih umaka

The Babylon Bee

MEXICO CITY — Trump je nedavno najavio nove tarife protiv meksičkih proizvoda. Meksiko se brže bolje osvetio proglašavajući 50 postotno povećanje u ljutini svojih ljutih umaka koji se izvoze u Sjedinjene Države.

Ova mjera je osmišljena kako bi uzvratila trgovačkom ratu Trumpa spaljivanjem ustiju svih bijelaca u SAD-u. Zemlja uvozi velike količine salsa i ljutih umaka iz Meksika, ali prethodno je trgovinski sporazum ograničio ljutinu tih umaka na razinu koju bijelci mogu podnijeti. Meksiko više neće poštovati taj sporazum, ugrožavajući tako zdravlje i sigurnost “gringosa”.

“Budalasti bijeli ljudi osjetiti će naš gnjev”, rekao je meksički predsjednik Andrés Manuel López Obrador, poznatiji kao AMLO. “Izdao sam izvršnu naredbu svim proizvođačima salse koji izvoze u SAD da povećaju ljutinu svojih proizvoda za najmanje 50%.”

“Niti jedna usta neće ostati nespaljena.”

Predsjednik je također zloslutno sugerirao da bi mogao povući vojsku taco kamiona nacije od prelaska granice i tako spriječiti dostavu ukusnih tacosa, u slučaju da Trump ne popusti.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.