Ljevičarski aktivisti napali nekoliko starijih Trumpovih pristaša u Londonu

Ryan Saavedra

Screenshot: Twitter

Nekoliko Trumpovih pristaša napadnuto je u utorak u Londonu od strane ljevičarskih aktivista tijekom posjeta predsjednika Trumpa Velikoj Britaniji.

Yahoo News U.K. izvijestio je da je jedan stariji muškarac “nasilno gurnut na tlo tijekom anti-Trump prosvjeda na londonskom Parliament Squareu” uz povike “Donald Trump nije dobrodošao ovdje”.

Drugi stariji Trumpov pristaša napadnut je “milkshakeom od strane skupine koja je skandirala ‘nacistički ološu’ na istom prosvjedu.”

U međuvremenu, londonska policija “ispratila je u utorak malu skupinu Trumpovih pristaša u pub na Trafalgar Squareu nakon što su ih okružili prosvjednici koji su skandirali ‘nacistički ološ dole s naših ulica'”, izvijestio je Fox News. “Sukobi između pro i anti-Trump prosvjednika zabilježeni su drugog dana predsjedničkog posjeta Velikoj Britaniji. Policija je rekla da je zabarikadirala 20 pristaša Trumpa unutar Lord Moon of the Mall puba zbog njihove vlastite sigurnosti, prema Independentu koji nije izvijestio o bilo kakvim uhićenjima.”