Musliman iz Toronta podržava egzekuciju homoseksualaca: ‘To je šerijatski zakon i on dolazi u Kanadu’

Cristina Laila

Screenshot: YouTube/Rebel Media

Musliman iz Toronta rekao je novinaru Rebel Media tijekom vikenda da podržava egzekuciju homoseksualaca jer se pridržava šerijatskog zakona.

Prosvjednik u Torontu je 1. lipnja, na Al Quds dan, zagovarao šerijatski zakon u Kanadi, izvijestio je Rebel Media.

Ovaj intervju održan je tijekom obilježavanja Al Quds dana u Torontu, koji diljem svijeta potiče vjerovanje da Jeruzalem pripada islamu, a ne Izraelcima. A s tim uvjerenjem dolaze ljudi poput našeg muslimanskog prijatelja koji ovdje zagovara promjenu kanadskog pravnog sustava kao i nasilni antisemitizam.

Također mi je priznao da namjerno nije ispravno izrekao prisegu prilikom dobivanja kanadskog državljanstva. E, i postoji još PUNO više — vodili smo dugi razgovor.

Musliman se potom hvalio da će islam i šerijatski zakon naposljetku preuzeti Kanadu, jer su muslimani jedini koji se reproduciraju.

“Što ćete učiniti kad bude muslimanska većina”, pitao je musliman novinara Rebel Media. “Ne možete zaustaviti šerijatski zakon… On dolazi u Kanadu”, rekao je muškarac.

“[Homoseksualni par] bi bio pogubljen u [Gazi] prema islamskom zakonu. Islam ne promiče homoseksualce — islam ne podržava homoseksualnost”, rekao je muslimanski prosvjednik.

Ovaj musliman je barem bio iskren planovima o muslimanskih migranata da se reproduciraju i nametnu šerijatski zakon u svojim zemljama domaćinima.

A bezbožni savez ljevice i islama se nastavlja. To je vjerojatno ta “raznolikost je naša snaga” o kojoj Trudeau govori.