Sarah Sanders napušta Trumpovu administraciju

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/TIME

Predsjednik Donald Trump najavio je u četvrtak da će glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders krajem mjeseca napustiti svoju poziciju u administraciji i vratiti se u svoju državu.

“Nakon tri i pol godine, naša prekrasna Sarah Huckabee Sanders će krajem mjeseca napustiti Bijelu kuću i otići kući u veliku državu Arkansas”, tweetao je Trump. “Ona je vrlo posebna osoba s izvanrednim talentima, koja je obavila nevjerojatan posao! Nadam se da će se kandidirati za guvernerku Arkansasa — bila bi fantastična. Sarah, hvala ti na dobro obavljenom poslu!”

Sanders je tweetala: “Blagoslovljena sam i zauvijek zahvalna @realDonaldTrump za priliku da služim i ponosim se sa svime što je postigao. Volim predsjednika i svoj posao. Najvažniji posao koji ću ikada imati je biti mama svojoj djeci i vrijeme je da se vratimo kući. Hvala gosp. predsjedniče!”

“36-godišnja Sanders, kćer bivšeg republikanskog guvernera Arkansasa Micka Huckabeeja, radila je na predsjedničkoj kampanji svog oca tijekom republikanske utrke za predsjedničku nominaciju sve dok nije napustio utrku”, izvijestio je Fox New. “Potom se pridružila Trumpovoj kampanji, a naposljetku i Trumpovoj administraciji kao pomoćnica u odnosima s javnosti Bijele kuće. Promaknuta je u glasnogovornicu Bijele kuće 2017. godine, nakon što je predsjednikov prvi glasnogovornik, Sean Spicer, podnio ostavku.”