Žena koja je živjela u zgradi Bataclan rekla da je napad u potpunosti promijenio njezina politička stajališta

Paul Joseph Watson

Francuskinja koja je živjela u zgradi Bataclan rekla je da je teroristički napad u potpunosti promijenio njezina politička stajališta i sada upozorava na “islamizaciju” Francuske.

Masakr u kazalištu Bataclan, tijekom kojeg su islamski teroristi ubili 90 osoba, bio je dio šireg masakra na području Pariza 13. studenog 2015. godine koji je ukupno odnio 130 života.

Gostujući na francuskoj televiziji, žena je objasnila kako islamizacija mijenja Francusku.

“Danas je islam sveprisutan u francuskoj svakodnevici… to je neporecivo”, rekla je, dodajući: “Moj strah u vezi Europe otvorenih granica je ugrožavanje našeg identiteta, naše europske civilizacije, da ćemo za nekoliko godina biti u manjini s drugačijom civilizacijom koja će si ovdje stvoriti dom.”

Žena je nastavila isticati da je halal klanje postala rutina u Francuskoj, u kojoj 70% restorana koristi halal meso, nazivajući taj razvoj događaja “oblikom islamizacije”.

Zaključila je da neke zemlje, poput Mađarske i Italije, reagiraju na problem pooštrenim kontrolama svojih granica, ali da to u Francuskoj nije moguće zbog “političke korektnosti”.