Progresivni roditelji uništeni nakon što se njihov sin deklarirao kao heteroseksualac

The Babylon Bee

OAKVALE, KALIFORNIJA — Progresivni roditelji Willow i Arthur Riverstone ostali su potreseni nakon što se ispostavilo da je njihov sin Sebastien heteroseksualac.

“Ovo je bomba koju ćemo osjećati do kraja svojih života”, rekao je Arthur novinarima. “Mislim, volimo našeg sina i želimo ga podržati, ali nikad nismo mislili da će biti jedan od onih heteroseksualnih.”

Sebastien, koji ima četrnaest godina i trenutačno pohađa srednju školu u Oakvaleu kao brucoš, objavio je vijest prošle srijede kad je želio pozvati djevojku po imenu Sophia na druženje u svoj dom.

“Nadali smo se da je barem transrodna, ali nema sreće”, rekla je Willow.

“Još uvijek pokušavamo donijeti odluku hoćemo li doći na vjenčanje ako je … znate, ozbiljan u vezi toga”, rekao je Arthur. “Jednostavno nisam bio spreman na to. Nismo ga odgajali na taj način. Mislim, što će sljedeće učiniti? Podariti nam unuke? Ne znam kako će se okolina nositi s ovim, a kamoli ja i moja supruga”, slomio se muškarac jecajući.

Riverstoneovi prisustvuju sastancima grupe za podršku progresivnim roditeljima koji su pogođeni heteroseksualnim odabirom svoje djece. “To nam je malo pomoglo”, rekla je Willow. “Ali bol je stvarna. Morate je prihvatiti i ne dopustiti da preuzme kontrolu nad vama.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.