Koledž u San Diegu podučava studente o ‘pedofiliji kao seksualnoj orijentaciji’

Richard Moorehead

Čini se kako pokušaji mainstream medija i ljevičarskih akademika za normaliziranje pedofilije kao prihvatljivog seksualnog identiteta dosežu novu razinu intenziteta, kao što je dokazao američki student koji je u petak podijelio powerpoint prezentaciju na koledžu koja opisuje pedofiliju upadljivo dvosmislenim terminima.

Alex Malazza, katolički student iz San Diega, objavio je dokaz ove bolesne propagande na svom Twitter računu. Precizirao je da se “lekcija” održala na državnom sveučilištu — iako nije sasvim jasno o kojem se točno sveučilištu radi.

Uvrnuta lekcija traži od studenata da podijele svoja mišljenja o ideji pedofilije kao seksualne orijentacije. Ne treba posebno napominjati da pedofiliju nitko u američkom društvu ne bi trebao smatrati prihvatljivom ili temeljnom orijentacijom.




Mazzara je opisao kako je podvrgnut zloglasnom videu Vice News-a koji je dokumentirao neprilike “nekažnjavanih” pedofila.

Oni koji pate od bolesnih nagona trebali bi primiti profesionalnu i psihološku pomoć u privatnosti, bez da populariziraju svoje prokletstvo široj javnosti.

Mazzarini učitelji možda nisu otišli predaleko u svom zalaganju za izravnu normalizaciju pedofilije, ali njihov pristup tretiranja pedofilije kao otvorenog pitanja vjerojatno će stvoriti studentima potpuno pogrešan dojam u vezi toga na koji način bi mu društvo trebalo pristupiti.

Zlostavljanje djece je jedan od najgorih zločina koje bilo koji muškarac ili žena može počiniti, a pedofiliju treba posramiti i žestoko kritizirati. U doba u kojem liberalni elementi američkog društva brzo osuđuju druge zbog različitih vrsta ponašanja, očekivali biste da će se pedofilija naći na vrhu ponašanja nedostojnog bilo kakve rasprave. Ali, prema Mazzari, profesori državnog sveučilišta vide stvari drugačije.