Bivši šef obavještajne službe rekao da je politika otvorenih granica Merkel stvorila ‘sigurnosnu krizu’ u Njemačkoj

Paul Joseph Watson

Bivši direktor njemačke obavještajne službe optužio je Angelu Merkel za stvaranje “sigurnosne krize” u Njemačkoj kao rezultat njezine izbjegličke politike otvorenih granica.

U razgovoru za Sunday Express, tijekom kratkog posjeta Velikoj Britaniji, dr. August Hanning rekao je da je njemačka kancelarka pokazala “političku slabost” svojom neodlučnošću kod demantiranja ozbiljnosti problema i priznanja da je to bila loša odluka.

“Vidjeli smo posljedice ove odluke u smislu njemačkog javnog mišljenja i unutarnje sigurnosti — mi doživljavamo probleme gotovo svakodnevno”, rekao je.

“Imamo kriminalce, osumnjičenike za terorizam i ljude koji koriste višestruke identitete. Osobe koje su izvršile napade na Berlin koristile su 12 različitih identiteta”, dodao je Hanning.

“Iako su danas stvari pooštrene, još uvijek imamo 300.000 ljudi u Njemačkoj za čiji identitet nismo sigurni. To je ogroman sigurnosni rizik”, upozorio je.




Nakon što je Merkel 2015. godine ukinula standardnu graničnu kontrolu, Njemačka je u jednoj jedinoj godini prihvatila više od 1,5 milijuna migranata iz pogođenih zemalja.

Prema vlastitim statistikama njemačke vlade, nasilni kriminal u Njemačkoj porastao je za 10 posto između 2015. i 2016. godine, kad je zemlja počela primati veliki broj migranata, od kojih su mnogi bili mladi muškarci. Više od 90 posto toga porasta pripisano je mladih muškim “izbjeglicama”.

“Mladi muški izbjeglice u Njemačkoj su krivi… za većinu od dvogodišnjeg povećanja u nasilnom kriminalu”, izvijestio je Reuters.

Ranije ovog ljeta, javno kupalište u Dusseldorfu moralo se zatvoriti u dva navrata jer su stotine muških migranata maltretirale obitelj.

Kao što smo dokumentirali u videu ispod, Nijemci su podvrgnuti re-edukacijskoj kampanji kako bi se potakli da prihvate svoju novu stvarnost, umjesto da se vlada zapravo bavi njihovim zabrinutostima u vezi masovne migracije.