Iskrsnuli novi dokazi da se zastupnica Ilham Omar udala za svog brata i koristi lažno ime

Cassandra Fairbanks

Pojavili su se novi dokazi da se zastupnica Ilhan Omar doista udala za svog brata i da njezino ime zapravo glasi Ilhan Nur Said. Novootkriveni tweet iz 2013. godine sadrži link na sad obrisanu objavu na Instagramu u kojoj se svom ocu obraća s imenom Nur Said.

Tweet je obrisan jučer ujutro!

Godine 2009., zastupnica Omar udala se za Ahmeda Nur Saida Elmija, koji je bio Nur Saidov sin.

Imam Mohamad Tawhidi, islamski reformator, objavio je tweet u kojem je pojasnio oblikovanje imena u muslimanskom svijetu:

To znači da je njezino [Ilhan Omar] pravo ime Nur Said.

Neki primjeri za nemuslimane/one koji nisu s Bliskog istoka & Sjeverne Afrike:

1. ‘Mohammad Salman’ znači: Mohammad, sin Salmana.

2. ‘Mohammad Zayed’ znači: Mohammad, sin Zayeda.

  • Otac Ilhan je Nur Said: Ona je: ‘Ilhan Nur Said’

Kao što je Gateway Pundit prethodno izvijestio, godine 2017. zastupnica Omar se zaklela pod prijetnjom krivokletstva, tijekom razvoda od svog supruga (brata?), da nije vidjela Ahmeda N. Elmija od 2011. godine i da ne poznaje nikoga tko bi joj mogao pomoći da stupi u kontakt s njim.

Zastupnica Omar, koja očito nema nikakvog poštovanja prema braku, trenutačno prolazi kroz razvod od oca svoje troje djece, Ahmeda Hirsija, nakon što je uhvaćena kako vara supruga sa svojim političkim savjetnikom — također oženjenim. Savjetnik, Tim Mynett, viđen je u društvu Ilhan Omar s njezinim 13-godišnjim sinom prije nego je svojoj supruzi rekao za aferu.




Iscrpno izvješće Davida Steinberga iz srpnja otkrilo je da je 1995. godine Ilhan ušla u Sjedinjene Države kao lažni član obitelji “Omar”.

“To nije njezina obitelj. Obitelj Omar je druga, nepovezana obitelj kojoj su Sjedinjene Države odobrile azil. Omari su dozvolili Ilhan, njezinoj genetskoj sestri Sahri i njezinom genetskom ocu Nur Saidu korištenje lažnih imena kako bi zatražili azil kao članovi obitelji Omar”, objasnilo je izvješće. “Genetska obitelj Ilhan se u to vrijeme raspala. Navedeni trojac je dobio azil u Sjedinjenim Državama, dok su troje drugih braće i sestre Ilhan — koristeći svoja prava imena — uspjeli dobiti azil u Velikoj Britaniji.”

Steinberg je izvijestio da je ime Ilhan Abdullahi Omar prije zahtjeva za azil bilo Ilhan Nur Said Elmi.

“Ime njezinog oca prije podnošenja zahtjeva za azil bilo je Nur Said Elmi Mohamed. Ime njezine sestre Sahre Noor prije traženja azila bilo je Sahra Nur Said Elmi. Njezina tri brata i sestre kojima je odobren azil u Velikoj Britaniji su Leila Nur Said Elmi, Mohamed Nur Said Elmi i Ahmed Nur Said Elmi”, nastavlja se u izvješću.

Kao što je Gateway Pundit ranije izvijestio, Otac Omar, Nur Omar Mohamed (iliti Nur Said Elmi Mohamed), povezan je s bivšim genocidnim diktatorom u Somaliji, Saidom Barreom. Nur i ostali suučesnici Barrea žive ilegalno u SAD-u.