ABC News emitirao autentičnu snimku 50 metarske Godzile kako divlja Sirijom

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — ABC News je pohvaljen kao bastion novinarskog integriteta i detaljnog izvješćivanja nakon što je prvi objavio autentičnu snimku 50 metara visokog čudovišnog guštera koji divlja Sirijom.

Snimka, pod nazivom “Pokolj u Siriji”, prikazuje čudovište, koje vrišteći ljudi u videu nazivaju “Gojira” ili “Godzilla”, kako se diže iz oceana i napada obalne gradove diljem regije. Očajni lokalni mještani pokušavaju odbiti čudovište dubinskim bombama, ogromnom električnom ogradom, tenkovima i borbenim zrakoplovima. Ali to uglavnom ne uspijeva i oni samo nastavljaju puno vrištati.

Neki stručnjaci vjeruju da smo stvorili čudovište prevelikim brojem nuklearnih testiranja i nekolicinom napada dronovima te osjećaju da bismo ga trebali proučiti. Dok su ti stručnjaci raspravljali o pitanju u Siriji, Godzilla se ponovno pojavila i uništila ih svojim atomskim dahom.




“Ovdje možete vidjeti štetne učinke Trumpovih akcija u regiji”, rekao je smrknuto voditelj. “Neka se Bog smiluje svima nama.”

Srećom, u posljednji trenutak se vratila američka vojska i upotrijebila oružje pod nazivom “Uništavač kisika” kako bi zauvijek porazila čudovište.

Međutim, novinari ABC Newsa upozoravaju da bi se Godzilla uskoro mogla vratiti u Siriju kako bi se borila protiv drugih čudovišta, ponajviše u razočaravajućem napadu 1998. godine i prilično cool napadima 2014. i 2019. godine.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.